Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.10.13. 10:00

Rossz helyen van az út a nyíregyházi Rozsnyó utcában

<p>Nyíregyháza - Valaki szólhatna, hogy Nyíregyházán rossz helyre került a Rozsnyó utca, legalábbis a Tiszavasvári útról hétfő hajnalban kanyarodó autósnak ez lehet a tapasztalata. <dia width="900" height="700" alt="Rossz helyen van az út a nyíregyházi Rozsnyó utcában 2008.10.13."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Rossz_helyen_van_az__t_a_ny_regyh_zi_Rozsny/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Rossz helyen van az út a nyíregyházi Rozsnyó utcában 2008.10.13." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-rozsnyo_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy Fiat típusú haszonjármű tartott a nyíregyházi belváros felől a Tiszavasvári úton kifelé hétfő hajnalban úgy 3 óra körüli időben. Az autó vezetője a nyomok szerint balra, a Rozsnyó utcába akart bekanyarodni, de ez túl nagyra sikerült, és a jármű az árokba hajtva felborult.

A kocsiban ülő személy remélhetően nem sérült meg, mert a rendőrök érkezése előtt elment a helyszínről. A rendszám alapján keresik a tulajdonost, hogy megtudják ki vezette az autót a hajnali időben.

Legfrissebb információink szerint az autó lopott, így nem csoda, ha vezetője elment a helyszínről...

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!