Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.10.02. 18:26

Ketten meghaltak a fának vágódott autóban Rohodnál

<p>Rohod - Két halott és egy sérült annak a karambolnak a szomorú eredménye, ami csütörtök koraeste történt a 41-es főúton, a rohodi kereszteződés közelében. <DIA width="900" height="700" alt="Ketten meghaltak a fának vágódott autóban Rohodnál 2008.10.02."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ketten_meghaltak_a_f_nak_v_g_dott_aut_ban_R/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Ketten meghaltak a fának vágódott autóban Rohodnál 2008.10.02." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-081002halalos_mozi_ps_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

18:23: A helyszíni információ szerint egy Seat tartott Baktalórántháza irányából Vásárosnamény felé a 41-es főúton. A Vaja-Rohod keresztút előtt néhány száz méterrel a gépkocsi tisztázatlan körülmények miatt letért az útról, és a jobb oldali padkán egy fának vágódott. A gépkocsi teteje a rettentő ütközéstől beroppant és az autóban elöl ülők meghaltak, a hátul utazó személyt sérülések miatt vitték kórházba, miután a tűzoltók szétfeszítették a roncsot.

A rendőrség teljes útlezárás mellett, műszaki szakértő bevonásával indított eljárást a körülmények tisztázására. Az útlezárás várhatón 19-20 óráig marad érvényben. Az arra közlekedők Rohod és Baktalórántháza között egy mellékúton tudják elkerülni a lezárt szakaszt.

17:54: Csütörtökön délután a 41-es főút rohodi elágazása közelében egy autó út menti fának hajtott. Egy személy életét vesztette, a jármű utasai közül többen megsérültek. A rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelést - tudtuk meg Fülöp Gergely rendőr főhadnagytól.

Kapcsolódó cikkek:
· Ráfutásos baleset nagyban Nyíregyházán Ráfutásos baleset nagyban 2008.10.02. 
· Balesetek, bűnyügyek - szirena.szon.hu

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!