Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.10.28. 12:26

"Ez nem Norbi ötlete"

<p>Nyíregyháza - Mulatós fittness-t indít Schobert Norbi Bódi Gusztiékkal karöltve - számoltak be televízióműsorok és internetes felületek, ám van, aki álíltja - és bizonyítja - ez az ő ötlete!&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/31918/----ez-nem-norbi---tlete----" target="_blank">Mini monó: Mulatós Fitnesz: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Olyan felvétel jutott portálunk birtokába, mely bizonyíthatja, hogy a mulatós fitnesz valóban már Schobrt Norbi ötlete előtt megszületett országunk keleti részében.

 

Idegen tollakkal ékeskedik Schobert Norbi
A Produkál Produkció 6 hónappal ezelőtt találta ki a mulatós fitnesz ötletét és egy nyíregyházi, két tagú zenekarral kezdtük el a projekt megvalósítását. Stúdióba vonult a zenekar és az első néhány dalt, köztük a mulatós fitneszt fel is énekelték.

Időközben a zenekar tagjai különváltak és újra kezdtük a stúdiómunkát, de a mulatós fitnesz dal ugyanúgy a lemezünk része maradt, csak most már Mészáros László előadásában Mini Monó néven hallhatja majd a közönség” – nyilatkozta portálunknak Orosz György, az ötlet valódi atyja, a lemez producere.

A debreceni produkciós iroda producere azt állítja: számos tanúval, - akik a lemez elkészítésében hónapok óta részt vesznek - sőt papírokkal, szerződésekkel is igazolni tudják, hogy a mulatós fitneszt ők indították útjára, csak az ötlettel a lemez elkészülte után álltak volna a nyilvánosság elé. Olvassa tovább!!!


Előzmény:

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!