Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.09.24. 11:05

Nyomoznak a bökönyi kislány ügyében

<p>Bököny – Nem lehet tudni, hogy a szombaton kórházba szállított bökönyi, két éves kislányt megverték, vagy epilepsziás jellegű roham miatt esett le többször az ágyról. A bökönyiek nem szívesen nyilatkoznak az ügyben, de nem zárják ki a bántalmazás lehetőségét. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés gyanújával nyomozást indított</p>

Bár csak nehezen tudtuk szóra bírni a helyi embereket, de eddig szerzett információink szerint, a családfő büntetett előéletű, korábbi és jelenlegi kapcsolatából is több gyermek származik.

A kétéves kislány nehéz körülmények közt élő családjában jelenleg két felnőtt és több – az elmondások alapján 16 kiskorú él. A sérüléseket elszenvedő kislány édesanyja is fiatalkorú, aki egy háztartásban él édesapjával, valamint testvéreivel. Már korábban is voltak atrocitások a családba, ezért a bökönyiek nem zárják ki a bántalmazás lehetőségét. A család teljesen elzárkózik a nyilvánosságtól, sem a nevüket, sem a pontos címüket nem árulták el nekünk, így nem tudtuk megkérdezni őket az esetről. Hogy kiderüljön valóban megverték a kétéves kislányt, vagy baleset történt, azt független orvos-szakértő fogja megállapítani. A rendőrök egyelőre ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást.

Kapcsolódó cikkek:

- K.A.-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!