Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.09.23. 16:42

„Nagyon kemény… Élveznéd nagyon!”

<p>Nyíregyháza - Tizennégy éves lánynak adtuk ki magunkat, aki ismerkedni vágyott a világhálón. Felléptünk hát egy kissé kompromittáló néven, és vártuk a reakciókat.&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/chat-pedofilia-nyiregyhaza-szakerto.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Ma egyre nagyobb divatjukat élik a különféle chatprogramok, amelyek - "hála" az internetnek - egyre több veszéllyel fenyegetik a fiatal nemzedékeket. A SZON utánajárt, hogy milyen atrocitások érhetnek egy fiatal, társalogni vágyó lányt.

Tizennégy éves lánynak adtuk ki magunkat, aki ismerkedni vágyott a világhálón. Felléptünk hát egy kissé kompromittáló néven, és vártuk a reakciókat. Nem túlzás, két másodpercbe sem telt, és máris hat férfi próbált velünk kapcsolatba lépni. Még néhány másodperc elteltével már tizenketten ácsingóztak az általunk megszemélyesített tini leányzóra. A többségüket nem érdekelte a tény, hogy fiatalkorúként jelentkeztünk be, szinte kivétel nélkül mindenki a szex felé terelte a témát. Egy fiú például a „szió-hellóka” kimerítő diskurzust így folytatta – „én egy izmos, sportos, sexi pasi vagyok, 21 cm a f*rkam és nagyon áll már, meghallgatod, ahogy elélvezek?”

Ehhez hasonló ajánlatok tömkelegével találkoztunk, szinte minden egyes srác azt szerette volna, ha megnéznénk, ahogy ő kényezteti magát. Voltak ettől szolidabbnak mondható felkérések, így akadt, aki meztelen képet kért, de arra is volt példa, hogy személyes találkozóra invitáltak minket.

A fiatalok mérhetetlen kíváncsiságuknak köszönhetően nyitottak az ilyen beszélgetésekre, mert egyfajta álarc mögé bújva nyíltan beszélhetnek olyan dolgokról, amelyet a szülők előtt kerülnek.

Az igazi veszély azonban abban rejlik, hogy ezek az arcnélküli kommunikációs helyzetek táptalajul szolgálhatnak különféle szexuális aberrációk megnyilvánulásának, mint például a pedofilia.

KÉPEKBEN:

 

Kapcsolódó cikkek:

- M. István -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!