Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.09.23. 18:25

Balesetveszély - csak az imádság tartja az oszlopot

<p>Nyíregyháza – Már csak egy vezeték tartja a kidőlt villanyoszlopot a Bujtosi tó mellett található benzinkútnál - írta olvasónk. Mi történt vele? Utánajártunk! <dia width="900" height="700" alt="Balesetveszély - csak az imádság tartja az oszlopot 2008.09.23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Balesetvesz_ly___csak_az_im_ds_g_tartja_az_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Balesetveszély - csak az imádság tartja az oszlopot 2008.09.23." /></a></dia></p>

Veszélyes irányba, a járda felé dőlt a Bujtosi tó mellett található benzinkútnál egy villanyoszlop.

Egy közelben dolgozó munkás elmondása alapján az eset valószínűleg szombat este történhetett. Az oszlopot megvizsgálva, valamilyen jármű – feltehetően egy kamion, vagy nagyobb tehergépkocsi tolathatott neki véletlenül.

A töltőállomáson dolgozó hölgy szűkszavúan, csak annyit közölt velünk, hogy az oszlop kiborult, de már megtették a bejelentést, most várják a javítást. Jelenleg egy vezeték tartja vissza attól, hogy a betonoszlop a járdára zuhanjon.

Olvasónk a következőket írta

A képeken jól látható a kidölt villanyoszlop amit jelenleg a telefonkábel tart. A képek 2008.09.21.-n készültek a délelőtti órákban. Érdeklődésünkre az E-on tájékoztatott hogy nem az ő feledatuk a hibát elháritani mivel nem köztéri világitásrol van szó. Ami szerintem is jogos.

Viszont a Töltőállomás vezetője sem lép ez ügyben mivel jelen pillanatban is ezek a képek fogadják az arra járókat.Gondoltam hátha a médián keresztül nagyobb lesz a siker ez ügyben...

Sz. György, nyíregyházi olvasónk

Kapcsolódó cikkek:

- K. A -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!