Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.11. 21:35

Ön ismer veszélyes útszakaszokat?

<p>Nyíregyháza - Eltűnnek a járművek, néha bizony igen, illetve nem látszanak időben.&#160; <A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080311lathatatlan_ps.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az esti csúcsforgalom idején szinte lehetetlen az Arany János utcáról balra, a Szarvas utcára kanyarodni, vagy nagyon rászorulunk a Kígyó utca felől érkezők kegyelmére, ráadásul nem látni rá pontosan a védett útra az út szélén lévő konténertől. Az Árok utcához közeledve a fasor résein kandikál egy egy autó lámpája, és furcsa, de nappal még ennyi sem látható belőlük. Az Árok utcáról Nyírszőlős felé, a Vasvári Pál utcára kanyarodni csaknem olyan reménytelen, mint a már bemutatott Szarvas utcai kereszteződésben, ugyancsak egy kihelyezett konténer takarja az utat. A hab a tortán, amikor nem csak a tereptárgyak, de egy elakadó teherjármű zár el egy teljes sávot, szigorúan a rakodás idejére.

Olvasónk írta
Olvasónk jelezte, hogy Nyírszőlősön, a Szegély utcáról a nyíregyházi útra kifordulni elég balesetveszélyes. - Próbáltam jelezni a Posta szerintem illetékes emberének ezt a problémát, de a válasz szerint előbb mint nő tanuljak meg vezetni. Sajnálatos, hogy mindezt Debrecenből állítja. Jelenleg az új telepítésű postaládáktól beláthatatlan lett a jobb oldali útszakasz. Sz. Á.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!