Sport

2018.08.15. 07:51

Szerb csatárt igazolt a DVTK

Miskolc - Branko Mihajlovic az NB I-es labdarúgócsapat negyedik igazolása.

Miskolc - Branko Mihajlovic az NB I-es labdarúgócsapat negyedik igazolása.

A 27 éves szerb középcsatár egykor szerepelt hazája U19-es válogatottjában, a legutóbbi négy évben Izraelben légióskodott, ezalatt kétszer jutott fel az élvonalba. A legutóbbi öt évben folyamatosan csapata házi gólkirálya volt.

Tajti József (balról) és Branko Mihajlovic Fotó: DVTK.eu

A 27 éves szerb középcsatár egykor szerepelt hazája U19-es válogatottjában, a legutóbbi négy évben Izraelben légióskodott, ezalatt kétszer jutott fel az élvonalba.

Gólokat várnak

A legutóbbi öt évben folyamatosan csapata házi gólkirálya volt. Branko Mihajlovic Belgrádban született, és a Partizan utánpótlásában nevelkedett, és az élvonalban is bemutatkozott. Ezt követően többnyire belgrádi és környékbeli klubokban szerepelt (a Cukarickival az élvonalba jutott), majd a Sindelic színeiben szerzett 14 találatával a góllövőlista második helyén végzett. Ekkor Izraelbe igazolt, ahol négy éven keresztül szerepelt. A Hapoel Kfar Saba és a Hapoel Acre csapatát az élvonalba segítette, legutóbb a Hapoel Petah Tikva színeiben szerepelt. Hétfőn érkezett Diósgyőrbe, ahol átesett a szokásos orvosi vizsgálatokon, kedden pedig aláírta szerződését, először szerdán gyakorol együtt a csapattal.

– Régóta figyeltük Mihajlovicot, két hónapja tárgyalásban álltunk, örülök, hogy sikerült megállapodnunk. A szerb támadótól gólokat várunk Diósgyőrben – mondta Tajti József, a DVTK sportigazgatója.

ÉM


[related-post post_id="3949818"]

[related-post post_id="3949186"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!