Sport

2017.09.01. 14:43

Mezőkövesd Zsóry FC: Vereség az ukránoktól

Mezőkövesd - Az ukrán élvonalban szereplő Veres Rivna labdarúgócsapata ellen játszott edzőmeccset csütörtöki hazai környezetben a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es gárdája.

Mezőkövesd - Az ukrán élvonalban szereplő Veres Rivna labdarúgócsapata ellen játszott edzőmeccset csütörtöki hazai környezetben a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es gárdája.

A sárga-kékeknél nem lépett pályára a sérüléssel bajlódó Gohér, Tóth B., Novák, Vadnai, Lázár, Pillár, a beteg Tujvel, illetve az U21-es válogatottal edzőtáborozó Koszta és Szalai.

Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry FC – NK Veres Rivna (ukrán) 0-2 (0-1)

Mezőkövesd, zárt kapuk mögött. V.: Nagy R.

Mezőkövesd Zsóry FC, 1. félidő: Dombó – Csirmaz (Baracskai), Hudák, Szeles, Fótyik – Mlinar, Keita – Farkas, Strestik, Brasen – Veselinovic.

Mezőkövesd Zsóry FC, 2. félidő: Krnac – Farkas, Hudák, Szeles, Fótyik – Brasen, Köböl, Mlinar, Baracskai – Murai, Majtán. Vezetőedző: Radványi Miklós.

NK Veres Rivna: Kohut – Borzenko, Siminin, Kobin, Adamyuk (Stepanyuk) – Voloshynovych, Y. Pasich, Kucherov, Karasyuk – Caparrós (Fedorchuk), Serhiychuk (Ischenko). Vezetőedző: Jurij Virt.

Gólszerző: Adamyuk (42.), Karasyuk (87.).

Radványi Miklós: Természetesen nyerni szerettünk volna, de sajnos amíg a vendégek három helyzetükből kettőt berúgtak, addig mi ugyanennyiből egyet sem. Ezen a héten napi kettőt edzett a csapat, sőt még ma délelőtt is volt egy gyakorlásunk, így természetesen nem volt friss a csapat. Ezt a mai meccset egy edzésnek kell felfogni, ennek pedig kiváló volt. A jövő héten már visszatér több olyan játékosom akik most kisebb sérüléssel bajlódtak, velük kiegészülve optimistán várom a következő bajnoki meccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!