Sport

2017.06.14. 14:49

Csütörtökön kezdi az alapozást a Mezőkövesd Zsóry FC

Mezőkövesd - Brasen mellett Pillár és Novák is jelen lehet az NB I-es labdarúgócsapat idei első edzésén.

Mezőkövesd - Brasen mellett Pillár és Novák is jelen lehet az NB I-es labdarúgócsapat idei első edzésén.

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC csapata csütörtökön 16.00-kor hazai környezetben kezdi meg a felkészülést a 2017/18-as évadra. A Radványi Miklós vezetőedző által irányított sárga-kékek végig hazai környezetben gyakorolnak majd úgy, hogy egy hetet egy helyi szállodában töltenek, az összetartás, a csapatépítés jegyében.

Több edzőmeccsük lesz

A július közepén rajtoló bajnokságig több edzőmeccset is játszanak majd, az elsőt az NB II-es Gyirmót FC Győr ellen, hazai környezetben a jövő héten szombaton, június 24-én.

Ami a Kövesd első edzését illeti: ezen elvileg már lesznek új játékosok. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Jakub Brasen személyében már van egy új labdarúgója a dél-borsodi klubnak, a Besztercebányán született, szlovák állampolgárságú, 28 éves támadó középpályást a Dunaszerdahelyi AC-tól szerződtették két évre. De nem ő lesz az egyetlen Szlovákiából érkező új játékos, ugyanis lapunk információi szerint a klubvezetés egyezségre jutott Róbert Pillárral, aki legutóbb a szlovák FK Senica gárdában szerepelt. A szabadon igazolható, 26 éves, 189 centi magas belső védő a 2016/17-es évadban 31 élvonalbeli meccsen lépett pályára az 5. helyen zárt csapatban. Ezenkívül jó esély van arra, hogy Novák Csanád is a Mezőkövesd Zsóry FC keretének tagja legyen, a Vasas játékosa legutóbb kölcsönben az NB I-ben villámlátogatást tett Gyirmót FC Győr gárdájában szerepelt. A 201 centi magas, 22 éves csatár eddig 72 magyar élvonalbeli bajnokit játszott, az előző évadban 22 NB I-es mérkőzésen kapott lehetőséget, és ezeken 3 gólt szerzett.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!