Sport

2017.03.04. 15:35

ÓAM-Ózdi KC: újabb rangadó vendégként

Ózd - Békésen, soha egyetlen csapatnak sem könnyű. Az alföldi gárda idén is stabil teljesítményt nyújt hazai pályán, vendégként azonban több kellemetlen meglepetés is érte.

Ózd - Békésen, soha egyetlen csapatnak sem könnyű. Az alföldi gárda idén is stabil teljesítményt nyújt hazai pályán, vendégként azonban több kellemetlen meglepetés is érte.

Szombaton 18 órától az ÓAM-Ózdi KC vendégszerepel a Békés-Drén KC otthonában a férfi kézilabda NB I/B., 17. fordulójában. Egy ilyen találkozó előtt semmi biztosat nem lehet kijelenteni, talán csak azt, hogy pokolian nagy csata várható. Az összecsapás háromesélyes, amit a piros-kékek szeretnének megnyerni, ezzel ugyanis feledtetni lehetne a múlt heti kisiklást.

- Egyáltalán nem vagyunk könnyű helyzetben, mert a békési rangadó előtt több játékosunk is sérüléssel, betegséggel bajlódik, ami a heti munkát is erősen meghatározta. Ráadásul legutóbb nem várt vereséget szenvedtünk hazai pályán a Törökszentmiklós ellen, ami mély nyomot hagyott a lelkekben és a fejekben. Természetesen azon vagyunk, hogy ezt minél hamarabb elfelejtsük, erre egy jó békési eredmény tökéletes lenne. Az ellenfelünk azonban hazai pályán az egyik legstabilabb, legveszélyesebb csapat. Ősszel kikaptunk tőlük hazai körülmények között, ezért a vereségért is szeretnénk visszavágni. Bízom benne, hogy azt a csapatot láthatjuk viszont a pályán, amelyik a tavaszi idény első két fordulójában megmutatta, hogy mit tud. Remélem, hogy a múlt heti kisiklás csak egyszeri alkalom volt, és továbbra is versenyben maradunk a jó helyezésekért.

A keleti csoport 17. fordulójában esedékes mérkőzést Bacs József és Bóna Szabolcs sporttársak vezetik.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!