Sport

2017.02.23. 10:39

Dinjar is a Mezőkövesd Zsóry FC-vel készül

Mezőkövesd - Újabb labdarúgó csatlakozott a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatának keretéhez.

Mezőkövesd - Újabb labdarúgó csatlakozott a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatának keretéhez.

Az idei évben eddig öt játékost szerződtetett a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata. Négyen, a szerb csatár Lazar Veselinovic, a belső védő Balogh Béla, a szerbiai állampolgárságú jobb oldali védő, Farkas Dániel, a szlovák középpályás Peter Sulek még az átigazolási időszakban került a sárga-kékekhez, a macedón válogatottban is bemutatkozott belső védő, Aleksandar Damcevski viszont a múlt héten lett a kövesdiek játékosa, szabadon igazolhatóként. Mind az öt játékos tagja volt a múlt szombaton, a Diósgyőri VTK ellen 3-0-ra diadalmaskodó kövesdi csapatnak, a csereként pályára küldött Damcevski kivételével négyen kezdőként kaptak lehetőséget.

Az újak ötösfogata rövid időn belül hatosra nőhet, ugyanis a horvát, magyar kettős állampolgárságú Marko Dinjar is csatlakozott a Mezőkövesd keretéhez. A 30 éves, 122 NB I-es meccset maga mögött tudható bal oldali védő érkeztével –, aki szabadon igazolható, de egyelőre még nincs aláírt szerződése a kövesdiekkel – 26 fősre nőtt a dél-borsodiak kerete (a lábtörést szenvedett Fótyikra viszont hosszú ideig nem számíthatnak).

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!