Sport

2017.02.12. 19:55

Cigánd SE: felkészülési mérkőzés Szepsiben, győzelemmel

Cigánd - A labdarúgó NB II február 19-i tavaszi rajtjára készülő Cigánd SE együttese szombaton játszotta utolsó felkészülési meccsét.

Cigánd - A labdarúgó NB II február 19-i tavaszi rajtjára készülő Cigánd SE együttese szombaton játszotta utolsó felkészülési meccsét.

A bodrogközi csapat ellenfele a szlovák másodosztályú kassai együttes volt.

FC Lokomotíva Kosice (szlovákiai) – Cigánd SE 2-3 (1-3)

Szepsi, műfüves pálya 70 néző.

Cigánd SE: Sánta – Molnár (Horváth, 62.), Raducu (Sipos, 46.), Oltean, Szilágyi – Kuti (Baksa, 46.), Sándor (Kis, 62.) – Katona (Certicky, 46.), Nicorec (Oláh, 62.), Angyal (Barcsay, 46.) – Popescu (O. Popa, 46).

A cigándi gólszerzők: Angyal (2), Nicorec.

A Salgótarjánból visszatérő kapussal, Sánta Tiborral a cigándiak megegyeztek a közös folytatásról, míg a másik (próbajátékon szerepelt) hálóőrrel, Fila Károllyal szintén. Ő hazautazott Romániába a papírjait intézni, fél évre kölcsönbe érkezik a II. osztályú Juventus Bucurestitől. Ovidiu Popa révén a támadósorban is erősítettek a bodrogköziek, a 24 éves csatár pár évvel ezelőtt a Nyíregyháza labdarúgója volt, most a román harmadosztályú CS Osorhei csapatától igazolt Cigándra.

Daniel Popa viszont mégsem lesz a Cigánd SE játékosa, ugyanis családi okokra hivatkozva kérte szerződése felbontását. Az NB II-es alakulattól Sipos Tamás és Kis Szabolcs kölcsönbe távozik, a futballistákat az NB III-es Tiszaújváros látná szívesen, a megegyezés a Tisza-partiakon és a labdarúgókon múlik. A cigándiak még egy játékost várnak, aki a hét elején kapcsolódhat be a munkába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!