Sport

2017.01.25. 12:24

Cigánd: két játékosnak szerződést ajánlottak

Cigánd - Katona duplázott a Nyírbátor ellen, vasárnap szlovák ellenfél következik.

Cigánd - Katona duplázott a Nyírbátor ellen, vasárnap szlovák ellenfél következik.

Újabb felkészülési találkozót játszott kedden a Cigánd SE NB II-es labdarúgócsapata, ellenfelük az NB III-as Nyírbátor FC volt. A mérkőzés előtt kiderült, hogy a keretből Pataki Zalán a következő fél szezont Tállyán tölti kölcsönjátékosként (a futballista az ősszel is a hegyaljaiaknál szerepelt hasonló módon), míg két labdarúgónak, a román harmadik vonalbeli ACF Metalurgistul Cugirtől érkezett középpályásnak, Daniel Popának, illetve a Debreceni VSC-től jött védőnek, Kuti Krisztiánnak szerződést kínál a CISE. A Tisza-partiakkal készülő harmadik játékos, a dunaújvárosi Maka Alex ügyében nem született döntés.

A bodrogközieknek korábban leszervezett edzőmeccsük volt szombatra az NB I-es Mezőkövesd Zsóryval, ám a Matyó együttes ezt ciprusi túrája miatt lemondta, s úgy nézett ki, emiatt a hét végén nem lesz erőfelmérő Szénay Péter szakmai igazgató gárdája számára, ám kedden eldőlt: a cigándiak vasárnap 16 órától a szlovák FC Haniska ellen játszanak, mégpedig Szepsiben.

ÉM


Felkészülési mérkőzés

Nyírbátori FC – Cigánd SE

2-5 (2-1)

Nyírbátor, 20 néző. V.: Sándor.

Cigánd SE: Sánta – Certicky (Molnár), Oltean (Oláh), Sipos (Raducu), Varga (Barcsay) – Balogh (Novotny), Kuti (Horváth), Baksa (Kis), Angyal (Katona) – Maka (Csonka) – Popa. Szakmai igazgató: Szénay Péter.

Cigándi gólszerzők: Katona (2), Sipos, Novotny, Barcsay.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!