Sport

2016.12.06. 16:17

DVTK-Volán: vereség az utolsó őszi fordulóban

Miskolc - Szombaton hazai környezetben állt asztalhoz a DVTK-Volán együttese az asztalitenisz Extraligában.

Miskolc - Szombaton hazai környezetben állt asztalhoz a DVTK-Volán együttese az asztalitenisz Extraligában.

A miskolciak ellenfele az őszi szezon meglepetéscsapata, a BVSC-Zugló II. volt – érdekesség, hogy a zuglóiak második számú együttese megelőzi az első csapatot a Extraligában. A Diósgyőr a szokásos, Széll Zsolt, Molnár István, Arturs Reinholds hármassal állt fel a volt válogatott Molnár Krisztián, illetve András Csaba és Kovács Sebestyén alkotta trióval szemben. A párost viszonylag könnyen, 3:0-ra nyerték a vendégek (0-1), majd jött Széll, aki a fiatal András ellen minden szettben vezetett, de nagy csatában veszített (11:13, 9:11, 11:5, 11:9, 11:13 – 0-2).

Jobb vendég Molnár

Reinholds szoros mérkőzésen kikapott Molnár K-tól, s máris 0-3-ra állt az összecsapás a zuglóiaknak javára. Molnár I. szépíteni tudott, nyerte a csatáját 3:1-re (1-3). Széll ezután magabiztos játékkal lépett túl Molnár K.-n, a 3:0 pedig 2-3-at jelentett összesítésben az ellenfélnek. A DVTK-s Molnárnak nem sikerült hoznia a várt győzelmet, öt szettben bukott el (2-4), aztán Reinholdsnak nem volt sansza Kovács ellen (8:11, 8:11, 7:11 – 2-5). A két Molnár mérkőzésén a rutinosabb vendégjátékos győzedelmeskedett, és ezzel 2-6-ra nyertek a fővárosiak. A DVTK-Volán ezzel siker nélkül, a két döntetlennel elért két ponttal zárta az őszi szezont.

ÉM


Férfi Extraliga, 9. forduló

  • DVTK-Volán I. – BVSC-Zugló II. 2-6

  • Győztek: Molnár (1), Széll (1).


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!