Sport

2016.11.28. 16:42

DVTK-Volán: Szoros mérkőzésen, de ismét kikaptak

Miskolc - Korábban elhalasztott meccsét szombaton pótolta be a DVTK-Volán I együttese.

Miskolc - Korábban elhalasztott meccsét szombaton pótolta be a DVTK-Volán I együttese.

Újra hazai asztaloknál játszott a hét végén a diósgyőri alakulat a Extraligában: ezúttal a szegedieket fogadták, akik tavaly a Final Fourban voltak. Az ellenfélben szerepelt két rutinos, többszörös magyar bajnok, Gerold Gábor és Vitsek Iván, illetve az ifjúsági válogatott Timafalvi Gergő. A hazaiaknál a szokásos trió, Széll Zsolt, Molnár István és Arturs Reinholds fogott ütőt.

3-3 után nem volt

A párosban érdekes felállás volt, mert a szegedieknél két balkezes játékos játszott, ami nagyon ritka. Az első játszmát simán nyerték az esélyesebb szegediek (4:11). Utána bátrabban és pontosabban kezdtek játszani Molnárék és ez meglátszott az eredményen is (11:9, 14:12, 11:7), végeredményben 3:1, vagyis 1-0. Az egyéniket Széll kezdte Timafalvi ellen. Nem engedte kibontakozni a fiatal játékost és simán verte 3:0-ra (2-0). Reinholds ugyanilyen simán kapott ki Geroldtól (2-1), Molnár pedig pontatlan játékkal vereséget szenvedett Vitsektől (2-2). Széll nagy poénokra kényszerítette Geroldot, ám a végén nem volt pontos a befejezés (2-3). Molnár viszonylag könnyen verte Timafalvit, csupán az első szettben kellett érte izgulni (3-3).

Innen azonban már nem volt esélye a DVTK-nak: merthogy Reinholds Vitsektől, Molnár Geroldtól, Széll szintén Vitsektől kapott ki, így a várakozásnak megfelelően győztek az esélyesebb szegediek. Az viszont kár, hogy a miskolciak nem ebben a formában játszottak egy héttel ezelőtt Csákváron…

ÉM-MI


Férfi Extraliga, 2. fordulóból elhalasztott mérkőzés

  • DVTK-Volán I. – Floratom Szeged AC Probart I. 3-6
  • Győztek: a Széll-Molnár pár, Molnár (1), Széll (1).


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!