Sport

2016.10.01. 14:28

DVTK-Volán: a jobbik hozta a papírformát

Miskolc - A Dunántúlon, a bajnoki címvédő otthonában álltak asztalhoz pénteken a diósgyőri pingpongozók.

Miskolc - A Dunántúlon, a bajnoki címvédő otthonában álltak asztalhoz pénteken a diósgyőri pingpongozók.

Pénteken folytatódott a férfi asztalitenisz Extraliga küzdelemsorozata, amelynek során a DVTK-Volán gárdája Celldömölkre, a CVSE-Swietelsky I. együtteséhez látogatott. A vasiak az elmúlt hét bajnokságot megnyerték, így kevés sansz ígérkezett a diósgyőriek számára, akik a szokásos hármassal, Széll Zsolttal, Arturs Reinholdsszal, illetve Molnár István Patrikkal vették fel a küzdelmet.

Molnár majdnem

A párost Széll és Molnár vívta a Fazekas Péter-Lindner Ádám egység ellen, és bár nagyon igyekezett a borsodi „kettes”, 3-0-s vereség lett a meccs vége. Az egyéni mérkőzések során Molnár 3-1-re vesztett Szita Mártonnal szemben, viszont a DVTK fiatalja csak 3-2-re kapott ki Lindnertől. Széll nem tudott olyan szinten asztaliteniszezni, mint Fazekas és mint Lindner, mindkét találkozó simán elment (0-3, 0-3), a miskolciak lett légiósa, Reinholds sem járt jobban, mert Fazekas (1-3) és Szita (0-3) is legyőzte.

A BVSC I-gyel

Vasárnap újabb csata következik, a diósgyőriek a pontvadászat 4. fordulójában a BVSC I. Szőnyi úti otthonában veszik fel a küzdelmet, kezdés 11 órától. Ezen a mérkőzésen is a házigazdának van nagyobb esélye a győzelemre, de András Miklós, a DVTK-Volán szakosztályvezetője bízik abban, hogy a csapat meg tudja szorongatni az ellenfelet, és képes elérni egy jó eredményt a fővárosban.

- ÉM-MI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!