Sport

2016.09.18. 10:05

A soproni együttes ellen javíthat a Cigánd SE

Cigánd - A labdarúgó NB II. 10. fordulójában a Cigánd SE hazai pályán fogadja a Swietelsky-Soproni VSE együttesét Balmazújvárosban vasárnap 16.00-tól.

Cigánd - A labdarúgó NB II. 10. fordulójában a Cigánd SE hazai pályán fogadja a Swietelsky-Soproni VSE együttesét Balmazújvárosban vasárnap 16.00-tól.

NB II, 10. forduló

Cigánd SE – Swietelsky-Soproni VSE (Balmazújváros, vasárnap, 16.00)

Szénay Péter, a Cigánd SE szakmai igazgatója: – Remélem, hogy a Kisvárda elleni mérkőzés után már mindenki megérti: ha a csapat benn akar maradni a bajnokságban, akkor sokkal többet kell a pályán mutatni, és főleg sokkal jobban kell küzdeni. Valamennyit javultunk védekezésben, de nem tudunk gólokat lőni, és enélkül nem lehet pontokat gyűjteni. Továbbra is keressük azt a játékost, aki gólt szerezne, remélem, most már sikerül ilyet találni, mert öt bajnoki találkozó óta nem voltunk eredményesek. Ezen a hétvégén is nehéz meccs vár ránk, de minden alkalommal úgy készülünk, hogy pontokat akarunk szerezni, a mi helyzetünkön minden apró pontocska segít. Az edzéseken sokat dolgozunk, mostanság a támadások gyakorlása van előtérben, az alább mondottak miatt, de a szurkolóink – akik többet érdemelnek – ezt el is várják a csapattól. Nagyon jól tudjuk, hogy ebben az osztályban keményen kell harcolni, de ez önmagában kevés, játékot is kell mutatni.

A cigándiaknál Popescu sérült, rá nem számíthat a szakvezető.

A CISE várható kezdőcsapata: Egyed – Molnár, Raducu, Oltean, Szilágyi – Kasza – Katona, Modra, Baksa, Barcsay – Angyal (Roszel).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!