Sport

2016.08.19. 13:57

Két diósgyőri a válogatott keretben

Budapest, Miskolc - Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte azt a tizennyolc fős keretet, amely augusztus 22-étől egyhetes összetartáson vesz részt Telkiben.

Budapest, Miskolc - Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte azt a tizennyolc fős keretet, amely augusztus 22-étől egyhetes összetartáson vesz részt Telkiben.

A magyar válogatott az Európa-bajnokságot követően szeptember 6-án kezdi meg szereplését a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezősorozatában, Feröer-szigetek ellen Tórshavnban. Az erre való felkészülés két részből áll. Augusztus 22-én, hétfőn a keret itthon szereplő játékosai kezdik meg a munkát Telkiben, kiegészülve néhány olyan labdarúgóval, akik az elmúlt időszakban mutatott teljesítményükkel felhívták magukra a szövetségi kapitány figyelmét, és most bizonyíthatják, hogy érdemes számolni velük a keretben. Ez utóbbiak közé tartozik a DVTK játékosa, Bognár István, és ennek köszönhetően ezúttal nem egyedül Elek Ákos képviseli a diósgyőri együttest. A második héten csatlakoznak a kerethez a légiósok, ekkor már csak a feröeri mérkőzésen számításba vett labdarúgók készülnek majd Telkiben.

Az augusztus 22-én kezdődő edzőtáborozás kerete

Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Kovácsik Ádám (Videoton).

Védők: Baki Ákos (MTK Budapest), Botka Endre (Budapest Honvéd), Fiola Attila (Puskás Akadémia), Hangya Szilveszter (Vasas), Korcsmár Zsolt (Vasas), Korhut Mihály (Debreceni VSC), Lang Ádám (Videoton)

Középpályások: Bognár István (Diósgyőri VTK), Csiki Norbert (Gyirmót FC), Elek Ákos (Diósgyőri VTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Kovács István (Videoton FC), Nagy Dominik (Ferencváros), Vida Máté (Vasas).

Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Eppel Márton (Budapest Honvéd)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!