Sport

2016.07.07. 16:15

Két mérkőzést játszottak a cigándiak

Cigánd - Az NB II-es cigándiak szerdán két edzőmeccset vívtak Dombrádon.

Cigánd - Az NB II-es cigándiak szerdán két edzőmeccset vívtak Dombrádon.

Cigánd SE – Tállya KSE

1-2 (1-0)

Dombrád, 50 néző. V.: Belicza.

Cigánd SE: Hrabina (Egyed) – Eördögh, Fekete, Csicsvári, Kovács G. – Oláh – Switzer (Balogh A.), Katona, Gönczi (Horváth A.) – Roszel (Icsó), Kész. Edző: Fogarasi Zoltán.

Gólszerző: Switzer.

I. BASA–Kamilla Gyógyfürdő Kupa

Cigánd SE – Olimpia Satu Mare (romániai)

3-0 (2-0)

Dombrád, 100 néző. V.: Szilágyi.

Cigánd SE: Bákonyi (Egyed) – Molnár R., Raducu, Sipos (Nyárasdi), Pataki – Oltean, Baksa – Nagy R. (Kinczel), Kis Sz. (Jóni), Angyal (Barcsay) – Popescu (Puskás). Edző: Fogarasi Zoltán.

Gólszerző: Angyal, Barcsay, Kis Sz.

A Szeged ellen a bajnoki rajton

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a labdarúgó NB II sorsolását. Megyénk egyetlen klubbal, az újonc Cigánd SE-vel képviselteti magát a sorozatban. A bodrogköziek Dorogon debütálnak a másodosztályban július 31-én (vagy július 30-án, ugyanis a dunántúliak ekkor szeretnének játszani). Miután pályájuk fejújítás alatt áll, a cigándiak a 2. fordulóban (augusztus 7.) Balmazújvárosban fogadják a Szeged 2011 csapatát, a 3. fordulóban (augusztus 10.) a Cegléddel játszanak, a 4. fordulóban (augusztus 14.) pedig Kisvárdán a Balmazújvárosi FC-t látják vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!