Sport

2016.06.15. 17:40

Videó: Újra verik egymást az angol és az orosz szurkolók Lille-ben

A helyszínről megjelent egyik felvételen látszik, hogy kedden Lille-ben az angol és a walesi szurkolók összefogtak, hogy oroszokra vadásszanak.

A helyszínről megjelent egyik felvételen látszik, hogy kedden Lille-ben az angol és a walesi szurkolók összefogtak, hogy oroszokra vadásszanak.

A felvételek szerint azt ordibálták,

B....tok meg magatokat oroszok, mi vagyunk Anglia és Wales!”

Scenes in Lille right now. It s happening again 😨 ">#Eng pic.twitter.com/EG8Zmdre6O

— The Away Fans (@theawayfans) ">2016. június 14.

Mikor aztán késő délután az oroszok rátámadtak az angolokra és a walesiekre, újra elszabadult az erőszak.

A francia rendőrség eddig 43 orosz szurkolót vett őrizetbe, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kedden leállítottak egy busz.

Az UEFA kedden döntött úgy, hogy kizárja az orosz válogatottat a szurkolói erőszak miatt. A döntést azonban felfüggesztették, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha a szurkolók még egy balhét csinálnak, akkor az orosz csapat repül az EB-ről. Úgy tűnik az ítélet nem nagyon tartotta vissza az ultrákat.

Forrás: 444.hu | mirror.co.uk.


Lille - Hét személyt őrizetbe vettek szerdán Lille-ben, órákkal az orosz-szlovák Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt.

Moszkva - Az orosz szurkolókat folyamatosan provokálják a labdarúgó Európa-bajnokság alatt, ezért nem lehet kizárni, hogy újabb rendbontások részesei lesznek - jelentette ki Vitalij Mutko sportminiszter, az Orosz Labdarúgó Szövetség elnöke szerdán a TASZSZ orosz hírügynökségnek nyilatkozva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!