Sport

2016.06.09. 17:50

Rallycross OB - A negyediken is jól szerepelt Kiss Pál Tamás

Miskolc - Négyből négy Kiss Pál Tamás eddigi mérlege a rallycross országos bajnokságban, miután a greinbachi versenyhétvégén is diadalmaskodott.

Miskolc - Négyből négy Kiss Pál Tamás eddigi mérlege a rallycross országos bajnokságban, miután a greinbachi versenyhétvégén is diadalmaskodott.

Különleges helyszín az osztrák pálya a miskolci pilóta számára, hiszen első rallycrossos futamgyőzelmét itt szerezte 2007-ben, most pedig újabb trófeával gyarapodott a gyűjtemény. Ez a siker azért is értékes, mert nemcsak a magyar, hanem az osztrák bajnokság versenyzőit is le kellett győzni. Az ellenfelek mellett pedig a rakoncátlankodó technika is nehézzé tette a győzelmet. Az ausztriai megméretésen, a döntőben Kiss Pál Tamás Kárai Tamást, illetve Max Puchert előzte meg.

– Csodálatos hétvége volt, ismét remekül működött a csapat. A változó időjárási körülmények és a technikai problémák sem zökkentettek ki minket a ritmusból, így sikerült maximális pontszámmal zárnom ezt a hétvégét. Sajnos ünnepelni nincs időnk, a fiúk már készítik az autót az Eb-hétvégére. Külön köszönöm a szurkolóimnak, hogy elkísértek Greinbachba is, a születésnapomra tőlük kapott ajándék, a 360 fokos kamera felvételei pedig már megnézhetők a Facebook oldalamon – mondta a célban Kiss Pál Tamás. Pihenésre nincs idő, a hétvégén Norvégiában folytatódik az Európa-bajnokság.

ÉM


A rallycross országos bajnokság további programja:

Június 25–26.: Nyirád

Szeptember 24–25.: Máriapócs

Október 8–9.: Nyirád


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!