Sport

2016.06.22. 13:12

Az én Eb-m: Dzsudzsákné Kósa Ildikó - Bernd Storck, az ízig-vérig hadvezér

Debrecen, Miskolc - Dzsudzsák Balázs édesanyja mindhárom csoportmeccsen a helyszínen szurkol(t) fiának és a magyaroknak.

Debrecen, Miskolc - Dzsudzsák Balázs édesanyja mindhárom csoportmeccsen a helyszínen szurkol(t) fiának és a magyaroknak.

Hiába szerény, visszafogott és reális Dzsudzsákné Kósa Ildikó, és kerüli a nyilvánosságot, mégis felismerték a repülőtéren a válogatott csapatkapitányának édesanyját, aki lányával ingázik Franciaország és Magyarország között. – Balázskával megbeszéltük vagy fél éve, hogy mindenkinek úgy lesz jó, ha a meccs napján indulunk Nyírlugosról és még aznap jövünk is haza. Eddig bevált ez a módszer, amit pedig átéltünk, arra nincsenek szavak – vett nagy levegőt a pedagógus, aki folyamatosan az Eb hatása alatt van.

Amit pedig átéltünk, arra nincsenek szavak." Dzsudzsákné Kósa Ildikó

A torkában dobogott a szíve

– A magyar nyelv szókincse nagyon gazdag, de kifejezhetetlen az a jó értelemben vett őrület, ami a meccseinken tapasztalható. Egyszerre pompás, felemelő és hátborzongató. Az osztrákok ellen is a torkomban volt a szívem, de a marseille-i szurkolás mindent visz. Eleve csodás a stadion, a huszonegyezer magyar pedig együtt lélegzett Balázskáékkal. Elnézést, de én csak így hívom őt. Az izlandiak ellen a kispad mögötti harmadik sorban ültünk, közelről láttam Bernd Storck szövetségi kapitány reakcióit, mozdulatait. Higgadt, nyugodt ember, egy ízig-vérig hadvezér. A szuper szereplés meghatározó alapja, alakja.

– Jó volt találkozni véletlenszerűen ismerősökkel a lelátón. Bízom benne, hogy a portugálok ellen folytatódik az álomszerű játék és akkor az eredmény sem marad el. Csak így tovább, fiúk! Bárcsak már a nyolcaddöntőre szervezhetnénk az utat!

- KM–LTL -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!