Sport

2016.05.03. 15:34

Fél tucat arany a duatlon ob-ról

Kaszó, Tiszaújváros - Hat egyéni érmet, köztük három aranyat, valamint a mix-váltóban további három bajnoki címet érdemeltek ki a Tiszaújvárosi Triatlon Klub sportolói az elmúlt hétvégén, Kaszón megrendezett duatlon országos bajnokságon.

Kaszó, Tiszaújváros - Hat egyéni érmet, köztük három aranyat, valamint a mix-váltóban további három bajnoki címet érdemeltek ki a Tiszaújvárosi Triatlon Klub sportolói az elmúlt hétvégén, Kaszón megrendezett duatlon országos bajnokságon.

Az újonctól a serdülő korosztályig 1 km futás, 4 km kerékpározás és 500 méter futás várt hazánk legjobb duatlonosaira, míg a többi kategóriában érdekelt résztvevőknek ennek pontosan a dupláját kellett teljesíteniük. A Tiszaújvárosi Triatlon Klub Lehmann Tibor, Fodor Ágnes, Balogh Bence, Baráth Tamás és Filep Csaba által felkészített sportolói közül Szabolcsi Fruzsina, Dévay Zsombor és Lehmann Bence kiváló versenyzéssel egyéni bajnoki címet gyűjtött be az erőpróbán. Az egyesület felnőtt és utánpótlás 2. korcsoportos mix-váltója hozta a "kötelező" győzelmet, de rajtuk kívül dicséret illeti a serdülő korosztályos váltó tagjait is, akik szintén a legjobbnak bizonyultak kategóriájukban.

Eredmények

Egyéni:

Újonc 1. kcs., leányok: 6. Filep Zóra. Fiúk: 6. Varga Martin

Újonc 2. kcs., leányok: 13. Lehmann Sára

Serdülő kcs., leányok: 4. Bóna Kinga, ...8. Kovács Anna, ...11. Tóth Anna.Fiúk: 6. Sánta Ármin

Ifjúsági kcs., leányok: 2. Putnóczki Dorka, ...4. Mátyus Lili, ...7. Molnár Sára. Fiúk: 1. Dévay Zsombor, ...3. Lehmann Csongor

Junior kcs., leányok: 4. Jakab Ilka, 5. Szegedi Sára, ...9. Filep Zsanna. Fiúk: 1. Lehmann Bence, ...11. Fróna Ákos

Felnőtt nők: 1. Szabolcsi Fruzsina

Felnőtt férfiak: 3. Dévay Márk

Mix-váltó:

Újonc kcs.: 4. Tiszaújvárosi Triatlon Klub V. (Lehmann Sára, Hajdú Máté, Filep Zóra, Varga Martin) 1:07:04 óra, ...6. Tiszaújvárosi Triatlon Klub VI. (Bán Lilla, Kiss Marcell, Hajdú Panna, Szűcs Hunor) 1:13:02

Gyermek kcs.: 5. Tiszaújvárosi Triatlon Klub (Bodolai Lili, Vágási Zoltán, Berencsi Lili, Szabolcsi Bálint) 59:38 perc

Serdülő kcs.: 1. Tiszaújvárosi Triatlon Klub (Kovács Anna, Sánta Ármin, Tóth Anna, Berencsi Ádám) 52:08

Utánpótlás 2. kcs.: 1. Tiszaújvárosi Triatlon Klub (Putnóczki Dorka, Dévay Zsombor, Jakab Ilka, Lehmann Csongor)

Felnőtt kcs.: 1. Tiszaújvárosi Triatlon Klub (Szabolcsi Fruzsina, Dévay Márk, Szegedi Sára, Balogh Bence).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!