Sport

2016.04.24. 01:26

Vívó-vk - A nyolcaddöntőig jutott Szász Emese a riói párbajtőr GP-n

Budapest/Rio de Janeiro - Szász Emese a nyolcaddöntőben fejezte be szereplését a Rio de Janeiró-i női párbajtőr Grand Prix-n.

Budapest/Rio de Janeiro - Szász Emese a nyolcaddöntőben fejezte be szereplését a Rio de Janeiró-i női párbajtőr Grand Prix-n.

A küzdelmekbe kiemeltként csak a főtáblán bekapcsolódó magyar vívó a viadal eredményközlője szerint az első fordulóban 15-13-ra verte az olasz Camilla Batinit, a következő asszóban 15-8-ra a szintén olasz Brenda Briascót, majd a legjobb 16 között 15-9-re kikapott az orosz Olga Kocsnyevától.

A főtáblás küzdelmek a riói olimpia helyszínén, a 3-as Karióka Arénában zajlanak, így a verseny lehetőséget kínál a helyi viszonyok felmérésére az ötkarikás résztvevőknek, köztük Szásznak.

Az olimpiai tesztverseny vasárnap a férfiak 64-es táblájának mérkőzéseivel folytatódik. A főtáblán öt magyar - kiemeltként Boczkó Gábor és Imre Géza, továbbá Rédli András, Somfai Péter és Bányai Zsombor - szerepel.

Hétfőtől szerdáig a női tőrözők és a férfi kardozók csapat-világbajnokságát rendezik Rióban.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!