Sport

2016.04.20. 22:17

Labdarúgó NB I - Ismét pontot szerzett Újpesten a Paks

Budapest - A Paksi FC 1-1-es döntetlent játszott az Újpest FC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának szerdai játéknapján.

Budapest - A Paksi FC 1-1-es döntetlent játszott az Újpest FC vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának szerdai játéknapján.

Az Újpest legutóbb 2013. november 30-án győzte le a paksiakat bajnoki meccsen, hazai környezetben pedig szinte napra pontosan hat éve, 2010. április 24-én nyert ellenük.

OTP Bank Liga, 31. forduló:

Újpest FC-Paksi FC 1-1 (0-1)

Szusza Ferenc Stadion, 1000 néző, v.: Berke

gólszerzők: Windecker (91.), illetve Hahn (18.)

sárga lap: Kabát (51.), Heris (93.), illetve Kecskés T. (76.)

Újpest:

Balajcza - Heris, Kálnoki Kis (Andric, 68.), Litauszki, Kecskés Á. - Windecker, Diarra - Bardhi, Balázs B. (Lencse, a szünetben), K. Hazard - Kabát (Cseke, 68.)

Paks:

Székely - Kulcsár D., Rodenbücher, Gévay, Szabó J. - Koltai (Szakály D., 79.), Bertus, Papp K., Kecskés T. (Nagy R., 83.), Bartha - Hahn (Balázs Zs., 84.)


Az első félidőben az Újpest játszott mezőnyfölényben, mégis a vendégek szereztek vezetést egy villámgyors akció végén. A lila-fehérek hiába támadtak többet, nem tudták feltörni a paksiak védekezését.

A fordulást követően is a hazaiak irányították a találkozót, de a játékukból hiányzott az erő. A közönség hangos füttyszóval adott hangot nemtetszésének. A hajrában már három csatárral rohamozott az Újpest, amely Windecker József fejesével a 91. percben mentett meg egy pontot.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!