Sport

2016.03.12. 11:14

Mezőkövesd Zsóry FC: a soproniak még gólt sem kaptak tavasszal

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 19. fordulójában A Sopront fogadja a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája szombaton este.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 19. fordulójában A Sopront fogadja a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája szombaton este.

Mezőkövesd Zsóry FC – Soproni VSE (Mezőkövesd, szombat, 18.00)

Pintér Attila, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – A Sopron fiatal csapat, amely felszabadultan futballozhat, hiszen a kiesés nem fenyegeti, a tabella elejéhez tartozik. A gárdát ügyes játékosok alkotják, még gólt sem kaptak tavasszal, fegyelmezettek, szervezettek. Remélem, hogy rájuk tudjuk erőltetni a játékunkat, s ki fogjuk tudni használni a hibáikat. A Zalaegerszeg elleni győzelemnek akkor van értéke, ha ezt a mérkőzést is hozzuk. Vannak problémáink, hiszen két játékosunk is eltiltását tölti, Tóth Bence meghatározó játékos, mozgatja a csapatot. Remélem, hogy akik a helyükre lépnek, mindent elkövetnek majd a győzelemért. A heti programot úgy igyekeztünk összeállítani, hogy minél frissebbek legyünk szombaton.

A sárga-kékeknél sérült nincs, az eltiltottak: Tóth Bence (öt sárga), Frőhlich Roland (piros lap).

A Mezőkövesd Zsóry FC várható összeállítása: Horváth T. – Vági, Szeles, Devecseri, Fótyik – Szatmári, Hegedűs D. – Molnár G., Rácz, Heffler – Sós B

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!