Sport

2016.02.20. 19:31

DVTK vs. Bp. Honvéd - Főszerepben a játékvezető és segítői

Miskolc - A Diósgyőr - Budapest Honvéd bajnoki előtt már egy órával főszerepbe kerültek a sporik, ugyanis Kassai Viktor játékvezető nem engedélyezte a DVTK számára a piros-fehér szerelés viseletét.

Miskolc - A Diósgyőr - Budapest Honvéd bajnoki előtt már egy órával főszerepbe kerültek a sporik, ugyanis Kassai Viktor játékvezető nem engedélyezte a DVTK számára a piros-fehér szerelés viseletét.

"A DVTK mindenképpen piros-fehér csíkos mezben szeretett volna játszani hazai pályán a Budapest Honvéd ellen, a két klub előzetesen egyeztetett egymással a szerelésekről, ezt követően az MLSZ játékvezetői bizottsága írásban is jóváhagyta a kispestiek idegenbeli mezét. Kassai Viktor játékvezető azonban a mérkőzés előtt egy órával úgy döntött, hogy a DVTK nem játszhat piros-fehér csíkos mezben, ezért feketébe öltözött a csapat" - számolt be az incidensről a " target="_blank">DVTK Twitter csatornája. A Budapest Honvéd egyébként talpig narancssárga szerelésben pompázott.

Kassai Viktor játékvezető segítői Tóth II. Vencel és Szpisják Zsolt, valamint Erdős József és Oláh Gábor voltak.


Az ominózus eset: Bacsa passzánál a jobb szélen Okuka kapta a labdát.


A mérkőzésen több játékvezetői döntést vitattak a jelenlévők, az egyik ilyen eset 2-0-ás állásnál a 41. percben történt, amikor is egy mintaszerű diósgyőri támadás révén (Bacsa ugratta ki Okukát, akinek a beadását Novothny passzolta a kapuba) a hálóba került a DVTK harmadik gólja, de az oldalvonali asszisztens jelzésére leshelyzet miatt nem adta meg a gólt Kassai Viktor játékvezető.

Olvasóinkat kérdezzük, mi a véleményük az esetről. Szabályos volt vagy sem a találat, amivel 3-0-ra módosult volna az állás az első félidő végén.


[poll id="1073"]


A mérkőzés összefoglalójában az eset 2:26-nál látható:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!