Sport

2016.01.20. 19:04

Videó: Kiütötték a DVTK-t az azeriek Törökországban

Belek - Nagy pofonba szaladt bele az Egervári Sándor edzette alakulat az első törökországi felkészülési mérkőzésén. Komanék ellenfele az azeri bajnok és jelenleg is listavezető Qarabag FK csapata volt szerdán délután.

Belek - Nagy pofonba szaladt bele az Egervári Sándor edzette alakulat az első törökországi felkészülési mérkőzésén. Komanék ellenfele az azeri bajnok és jelenleg is listavezető Qarabag FK csapata volt szerdán délután.


Jegyzőkönyv

Qarabag FK (azeri) - Diósgyőri VTK

4-0 (1-0)

Belek, Hotel Kaya Riu. Játékvezető: Erhan Kaya (Ömer Kaya, Okan Sönmez) - mind török.

Diósgyőri VTK: Rados - Okuka, Lipták, Kovács G., Nemes - Egerszegi - Bacsa, Koman, Bognár I., Barczi - Novothny. Vezetőedző: Egervári Sándor.

Qarabag FK: Sehic - Medvedev, Guseynov, Sagidov, Salahli - Garayev - Quintana, Amirguliyev, Richard, Tagiyev - Muarem. Vezetőedző: Gurban Gurbanov.

Csere: Bognár I. helyett Nikházi, Nemes helyett Németh M., Novothny helyett Griffiths, Salahli helyett Diniyev, Garayev helyett Agolli, Tagiyev helyett Jadeyoui mind a 46., Kovács G. helyett Kitl a 63., Sehic helyett Magomedaliyev a 65., Guseynov helyett Qurbanov, Amirguliyev helyett Yunuszade, Richard helyett Ulukhanov, Quintana helyett Mammadov mind a 74., Okuka helyett Eperjesi és Koman helyett Takács T. a 77. percben.

Sárga lap: Griffiths a 85. percben.

Gólszerző: Medvedev (1-0) a 27., Muarem (2-0) az 52., Amirguliyev (3-0) az 58., Guseynov (4-0) a 73. percben.


A gólok története

27. perc: A vendégszögletet a rövid oldalon lábbal megcsúsztatta egy azeri játékos, Rados csak kiütni tudta, a hosszún érkező Medvedev közelről a hálóba lőtt, 1-0.

52. perc: Szép támadás végén növelte előnyét az azeri csapat. Egy előreívelt labdát Amirguliyev lekészítette Jadeyoui elé, aki visszatette lövőre Muaremnek. A támadó ballal 18 méterről kilőtte a jobb felső sarkot, 2-0.

58. perc: Baloldali beadás után Amirguliyev fejjel átívelte Rados fölött a labdát, 3-0.

73. perc: Egyedül vezethette Radosra Guseynov a labdát, és nem hibázott a ziccerben, a jobb alsó sarokba gurított, 4-0.


Edzői nyilatkozat

Egervári Sándor: - Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, volt két időszak, az első és az utolsó negyedóra, amikor nemhogy pariban voltunk, hanem mi kezdeményeztünk. Szögletből kaptunk egy nagyon szerencsétlen gólt, de az első félidőben elégedettek lehetünk a hozzáállással, fegyelmezettséggel és a ritmusváltásokkal. A második játékrészben a sokat cserélő, és kiváló játékosokat a pályára küldő ellenfél tudásbeli különbsége kijött, és teljesen megérdemelten nyerték meg több góllal a mai mérkőzést.


Forrás: dvtk.eu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!