Sport

2015.12.05. 18:22

Veszprémben Mikulásoznak Kazárék

Miskolc - A rally szakában az idei bajnokság már októberben véget ért, ennek ellenére Kazár Miklós kőkeményen készül az év végi, meghívásos versenyekre.

Miskolc - A rally szakában az idei bajnokság már októberben véget ért, ennek ellenére Kazár Miklós kőkeményen készül az év végi, meghívásos versenyekre.

Ezen a hétvégén rendezik meg hazánk egyik legnépszerűbb futamát, a Mikulás Rallyt, ahol a Maximmun Racing Team versenyzője is rajthoz áll. A Veszprém környéki murvás pályákon Kazárék mindig szerettek menni, ezért a Mitsubishi volánja mögött most is maradandót akarnak alkotni.

Régen volt a szezonzáró, ezért komoly mezőny gyűlik össze ezen a hétvégén a bakonyi városban. A nevezési listán több mint száz egység neve szerepel, és úgy tűnik, hogy az időjárás is kegyeibe fogadja a párosokat és a pályák szélére kilátogató nézőket.Természetesen a Maximmun Racing Team is ott lesz a veszprémi versenyen, igaz, ezúttal némileg módosított felállásban. Az autó – Mitsubishi Lancer EVO IX – és a pilóta – Kazár Miklós – változatlan, ám az anyósülésre ezúttal Dallos Ferenc ül majd, míg az idei navigátor, Ferencz Ramón szigorú csapatfőnökként tesz meg mindent a győzelemért.

- Nem titok, nagyon szeretünk murván versenyezni, így egy pillanatig sem volt kérdéses az indulásunk. Tudjuk, hogy ez egy buliverseny, amit imádnak a nézők, ám én úgy vagyok vele, ha már indulok, akkor nyerni szeretnék – szögezte le előre Kazár Miklós. - Úgy érzem, a Mitsubishit sikerült tökéletesen felkészítenünk, és az sem fog zavarni, hogy Ramón helyett ezúttal Feri diktálja majd nekem az itinert. Persze a látványról sem szeretnék megfeledkezni, és bízom abban, hogy a kilátogató tömegnek tudunk majd néhány emlékezetes pillanatot szerezni. Kérdés, hogy milyen idő lesz, de valamennyi eshetőségre felkészültünk, minden időjáráshoz van megfelelő gumink is. Az idei Veszprém Rallyn a dobogóra állhattunk, de most a nyári harmadik helyezéshez képest szeretnénk előrébb lépni. Meglátjuk, hogy mire leszünk képesek vasárnap, nagyon várom már, hogy ismét versenyautóban üljek.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!