Sport

2015.12.09. 15:39

MVSC: Lesz klubvezetői látogatás

Miskolc - Az Albrecht-Miskolci VSC-MVSI-t szeretné az élvonalban tartani a klubvezetés.

Miskolc - Az Albrecht-Miskolci VSC-MVSI-t szeretné az élvonalban tartani a klubvezetés.A női röplabda NB I-ben szereplő Albrecht-Miskolci VSC-MVSI együttese a 12 csapatos bajnokság sereghajtója, az eddigi 10 fordulóban pontot sem sikerült szerezniük. Ráadásul a zöld-fehér együttessel a múlt hét végén, a 2015/16-os idényben másodszor fordult elő, hogy éppen csak annyi játékossal tudtak kiállni (6 fővel), amelyet a szabályok előírnak, és ezúttal is csere nélkül voltak kénytelenek végigjátszani a bajnokit, most éppen a Vasas Óbuda vendégeként. Ezen az összecsapáson nem volt jelen az Albrecht-Miskolci VSC-MVSI csapatkapitánya, Szajkó Tímea, aki lapunknak adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy távolmaradását egyfajta segélykiáltásnak szánta, és azon reményének adott hangot, hogy a klub vezetői látogatást tesznek az öltözőben, hogy tájékoztassák a játékosokat arról, hogy mi lehet a csapat jövője.

Látogatnak

Kedden ezzel kapcsolatban arról érdeklődtünk a Miskolci VSC ügyvezetőjénél, Deák Lászlónál, hogy értesültek-e a röplabdacsapat körüli helyzetről, és, hogy tervezik-e, hogy látogatást tesznek a csapat öltözőjében. – Természetesen tudunk a szakosztály nehézségeiről, és tervezzük, hogy még ezen a héten látogatást teszünk a csapatnál, és elbeszélgetünk a kialakult helyzetről – válaszolta Deák László, majd így folytatta: – Remélhetőleg olyan történésekről fogunk tudni beszámolni, ami pozitív irányba mozdítja el a csapatot, hiszen ma is kaptam olyan visszajelzést, amely szerint meg lehet az anyagi kerete annak, hogy megerősítsük a csapatot, és ez esetben rendeződne ez a picit zűrzavarosnak tűnő helyzet. De gyorsan hadd mondjam el: nem arról van szó, hogy az MVSC-ben röplabdázó sportolók ne kapnák meg a nekik beígért juttatásaikat, tudtommal ezek kifizetésre kerülnek részükre. Tisztában vagyunk azzal, hogy a sportszakmai helyzet javításra szorul, hogy a játékoskeretet meg kell erősíteni ahhoz, hogy a csapatnak legyen esélye a bennmaradás kiharcolására. A klubvezetés azt szeretné, hogy ha a csapat a következő évben is az élvonalban szerepelne, és ennek az elérésére van esély, ha az erősítések megtörténnek. Két horvát röplabdázó szerződtetése van napirenden, és azon dolgozunk, hogy a leigazolásukhoz szükséges hátteret megteremtsük.


Ez volt eddig

  • 1. forduló: Albrecht-MVSC-MVSI – RÖPKE SE 1:3 (-17, -21, 17, -24)
  • 2. forduló: Fatum-Nyíregyháza – Albrecht-MVSC-MVSI 3:0 (5, 10, 21)
  • 3. forduló: Albrecht-MVSC-MVSI – Békéscsabai RSE 0:3 (-16, -14, -18)
  • 4. forduló: Teva Gödöllői RC – Albrecht-MVSC-MVSI 3:0 (13, 10, 17)
  • 5. forduló: Albrecht-MVSC-MVSI – TFSE 1:3 (25, -17, -11, -13)
  • 6. forduló: Újpesti TE – Albrecht-MVSC-MVSI 3:0 (9, 15, 9)
  • 7. forduló: Albrecht-MVSC-MVSI – Budaörsi DSE 0:3 (-20, -19, -17)
  • 8. forduló: MTK Budapest – Albrecht-MVSC-MVSI 3:0 (7, 12, 17)
  • 9. forduló: Albrecht-MVSC-MVSI – 1. MCM D. Kaposvár 0:3 (-18, -19, -13)
  • 10. forduló: Vasas Óbuda – Albrecht-MVSC-MVSI 3:0 (8, 8, 11)

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!