Sport

2015.12.18. 10:44

MVSC: Kinyitják a pincelakatot Kecskeméten?

Miskolc - Az élvonalbeli női röplabdabajnokság 12. fordulójának keretében rendezik meg a Pincelakat Röpke SE – Albrecht-Miskolci VSC-MVSI találkozót.

Miskolc - Az élvonalbeli női röplabdabajnokság 12. fordulójának keretében rendezik meg a Pincelakat Röpke SE – Albrecht-Miskolci VSC-MVSI találkozót.

Az élvonalbeli női röplabdabajnokság 12. fordulójának keretében péntek este 17 óra 30 perckor kezdik a Pincelakat Röpke SE – Albrecht-Miskolci VSC-MVSI találkozót.

Ismerik őket

– Arra építünk, amit ellenfelünkkel szemben az első mérkőzésen produkáltunk és amit tőlük láttunk – mondta Kerekes Attila, a zöld-fehérek vezetőedzője. – Ugyan hónapokkal ezelőtt hazai környezetben 3:1-re kikaptunk, de akkoriban, kudarcunk ellenére azért biztató jeleket is „sugároztunk”. A nyitányon félszegek voltunk, bár kevés hiányzott ahhoz, hogy 2:2-re alakítsuk az állást és akkor ki tudja, hogy mi történik a döntő szettben. Most az a lányok dolga, hogy rátapintsanak ellenfelük gyenge pontjaira. Ez abból áll, hogy nyitásban meg kell találnunk a gyenge pontjaikat, azaz a gyenge embereiket, és ha ez sikerül, már ebből építkezhetünk. A kecskeméti társaság rapszodikus alakulat: könnyen meginog, ugyanakkor szintén könnyen összeszedi magát és hamar változtat a játékán. Amennyiben mi a „legszebb” arcunkat mutatjuk feléjük, akkor nyugodtan el tudom képzelni azt, hogy pontot szerzünk, sőt még azt is, hogy talán meglepetésre, de megnyerjük az idegenbeli össze­csapást.

Nagy D. megsérült

A miskolciak kerete gyakorlatilag változatlan a legutóbbi szereplésük óta. Ezúttal velük lesznek a tatai „vendégmunkásaik” is, viszont az utóbbi időben liberóként szerepeltetett Nagy D. megsérült, itthon marad, így nem állhat Kerekes Attila vezetőedző rendelkezésére.

- ÉM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!