Sport

2015.12.10. 17:51

Labdarúgás: középiskolás torna

Miskolc - Miskolcon, az Avasi Gimnáziumban rendezik meg pénteken és szombaton a Fekete László XXV. Középiskolás Teremlabdarúgó Kupát.

Miskolc - Miskolcon, az Avasi Gimnáziumban rendezik meg pénteken és szombaton a Fekete László XXV. Középiskolás Teremlabdarúgó Kupát.

Amint az ismert, Fekete László a DVTK csatára volt, és az első osztályban 267 alkalommal játszott a piros-fehérek színeiben. Négy alkalommal szerepelt a B-válogatottban és szintén négyszer az olimpiai válogatottban.

Horváth Imre, az esemény szervezője lapunknak elmondta: „Idén 18 csapat nevezett és mérkőzik meg egymással az Avasi Gimnázium tornacsarnokában.

1990 óta egyre népszerűbb a diákok körében ez a sportrendezvény. Kezdetben a megye csapatai neveztek, 2008-ban már szlovák, cseh és lengyel iskolák is a meghívottak között szerepeltek és tették még nívósabbá rendezvényünket. Sajnos a pénzügyi támogatás sorra elmaradt, így mára csak a régió focistái tudnak versengeni.

A 25 év kötelez bennünket arra, hogy méltóképpen, nagy körültekintéssel rendezzük meg ezt a találkozót. Tudomásunk szerint ez a rendezvény országosan egyedülálló a részt vevő diákok nagy számát és a folyamatosságot tekintve”.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!