Sport

2015.11.29. 14:37

Kovács Attila ismét I. osztályú minősítést szerzett rádiós tájfutásban

Miskolc - A válogatott miskolci rádiós tájfutó Kovács Attila Gábor 2666 minősítési pontot gyűjtött az idei versenyszezonban.

Miskolc - A válogatott miskolci rádiós tájfutó Kovács Attila Gábor 2666 minősítési pontot gyűjtött az idei versenyszezonban. Ez jóval meghaladja az I. osztályú szint határát, az 1200 pontot. Két országos bajnoki címén kívül sokat nyomott a latba a csehországi Európa-bajnokságon nyert ezüstérme, ötödik, hatodik helyezése, pedig a korábbi nehéz éveknél is mostohább körülmények között készülhetett. Más zöldsportágbeli szerepléseivel együtt a tavalyinál összesen harminc százalékkal kevesebb versenypálya teljesítésére nyílt lehetősége anyagi okokból. Megyénk életműdíjas sportolója töretlenül edz, készülve a 2016. évi észtországi Tájfutó Mesterek Világbajnoksága (WMOC) és bulgáriai rádiós tájfutó világbajnokság és világkupa küzdelmeire, bízva eddigi és jövőbeni potenciális támogatóiban.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!