Sport

2015.11.13. 16:02

Kinevezték Kurmai Zoltánt

Miskolc - A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának társadalmi elnöksége új vezetőket kért fel a játékvezetői bizottságba – kaptuk a hírt csütörtökön délelőtt Sajti Viktor megyei igazgatótól.

Miskolc - A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának társadalmi elnöksége új vezetőket kért fel a játékvezetői bizottságba – kaptuk a hírt csütörtökön délelőtt Sajti Viktor megyei igazgatótól. Az elnök Kurmai Zoltán lett. (Az első számú vezető tagja az MLSZ JB elnökségének is, aktív pályafutása során pedig egykor kilencvenkilenc élvonalbeli találkozón fújta a sípot – a szerk.) Alelnök: Petus Pál. Tagok: Bognár István, Friedl Csaba, Márkus Tamás. A nyáron megválasztott tagokat – Jakab Tibor, Károly Sándor, Horváth Gábor, Czél István, Jakkel János – tisztségükben megerősítették. Valamennyiük kinevezése 2016. június 30-ig szól.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!