Sport

2015.10.07. 22:14

ÓAM-Ózdi KC: Nagy falat volt a Balmazújváros

Ózd - Szoros első félidőt követően, végül magabiztosan győzött Ózdon a Balmazújváros férfi kézilabda-csapata.

Ózd - Szoros első félidőt követően, végül magabiztosan győzött Ózdon a Balmazújváros férfi kézilabda-csapata.

A Magyar Kupa második fordulójában az NB I/B-s piros-kékek negyven percen keresztül megnehezítették az élvonalbeli ellenfél dolgát, ám végül az újvárosiak hétgólos győzelmet arattak, így ők jutottak tovább az MK 3. fordulójába.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 2. forduló

ÓAM-Ózdi KC - Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK

21-28 (12-14)

Ózd, 500 néző. V.: Bacs J., Bóna Sz.


ÓAM-Ózdi KC: TÓTH K. - Cupkovic (5), SÁNDOR R. (5), Horváth Sz. (1), CSÉPÁNYI (-), Scitovszky (-), NYESTE B. (6). Csere: LOSONCZI (k), Nagy P. (1), Barta D. (-), Fekete L. (3), Vojinovic (-), Kocsis R. (-), Szakál D. (-), Csörgő Zs. (-). Edző: Szakál György.

Kőnig-Trade Balmazújvárosi KK: PAUL - Balda (2), OLÁH G. (4), Hanták (4), Simovic (-), Balázs (2), Kekezovity (1). Csere: Pajkó (k), Bagi (k), Morva (-), Vranac (2), Korsós (2), ISTVÁN P. (6), TEMESVÁRI (3), Tomic (2), Edző: Füzesi Ferenc.


Szakál György: - Egy jó erőfelmérő volt számunka ez a mérkőzés. Egy új védekezési szisztémát próbáltunk ki, ami szerencsére jól működött, így vélhetően a bajnokságban is alkalmazni fogjuk. Egy remek ellenfél győzött le minket, örülök, hogy viszonylag sokáig partiban voltunk az NB I-es Balmazújvárossal.

Füzesi Ferenc: - Nagyon komolyan vettük a találkozót, mert az ózdi csapatnál látszik a fejlődés. Örülök a továbbjutásnak, annak viszont már kevésbé, hogy rendkívül sok technikai hibával és olykor körülményesen kézilabdáztunk. Ettől függetlenül gratulálok mindkét csapatnak, jó mérkőzés volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!