Sport

2015.10.16. 15:42

ÓAM-Ózdi KC: Hatodiknál az ötödik

Ózd - Két eddig jól szereplő csapat találkozik egymással a férfi kézilabda NB I/B hétvégi játéknapján.

Ózd - Két eddig jól szereplő csapat találkozik egymással a férfi kézilabda NB I/B hétvégi játéknapján. A keleti csoport 6. fordulójában az újonc VKK Nyírbátor otthonában lép pályára az ÓAM-Ózdi KC csapata. A fordulót megelőzően az ózdiak az ötödik, a szabolcsiak pedig a hatodik helyen állnak a táblázaton. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik.

Férfi NB I/B., Keleti csoport, 6. forduló

VKK Nyírbátor – ÓAM-Ózdi KC (szombat, 18.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: „Az NB I/B-s bajnokság őszi meglepetéscsapata a Nyírbátor, hiszen újonc létére meglepően jól szerepel. Nagy tisztelője vagyok az edzőjüknek, kollégámnak Váczi Sándornak, aki mindig ütőképes, jó csapatot készít föl a mérkőzésekre. Jól ismerjük egymás gondolatait, ezért szombaton egy vélhetően szoros és izgalmas mérkőzést játszik majd egymással a két csapat. Sajnos a hétközi felkészülésünket sérülések nehezítették, különböző okok miatt több meghatározó játékosra nem számíthatok a hétvégén. Ettől függetlenül a győzelem reményében utazunk el Nyírbátorba. Külön motivációs tényezőt jelent, hogy ha teljesítjük ezt a nehéz akadályt, akkor akár a dobogóra is felléphetünk. Ez a csapat önbizalmát nézve mindenképpen építőjellegű lehet.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!