Sport

2015.10.22. 10:08

Magyar Kupa: Továbbjutott az MKC Békésen

A férfi kézilabda Magyar Kupa 3. fordulójában Békésen vendégszerepelt a Mezőkövesdi KC szerda délután.

A férfi kézilabda Magyar Kupa 3. fordulójában Békésen vendégszerepelt a Mezőkövesdi KC szerda délután.


Férfi kézilabda Magyar Kupa, 3. forduló

Békés-Drén KC – Mezőkövesdi KC

21-27 (8-12)

Békés, 200 néző. V.: Halász, Tarnavölgyi.

Békés-Drén KC: Domokos D. – Polgár T. (1), Domokos I. (3), Horváczki (6), Gazsó P. (1), Kánya (5), Kopcsák (1). Csere: Styop (k), Vikor (k), Herczegh J. (-), Kovács A. (1), Felföldi (1), Fedor (2), Brezomszki (-), Szőnyi (-). Edző: Kádas László.

Mezőkövesdi KC: Volarevic – Benis (6), Ciric (1), Grünfelder (2), Antal Sz. (3), Hajdu G. (1), Szepesi (7). Csere: Holló B. (k), Liszkai (k), Kovács B. (1), Kovács P. (-), Füstös (2), Kiss R. (1), Radnic (3), Molnár F. (-), Trivkovic (-). Vezetőedző: Skaliczki László.

Kádas László: – A Magyar Kupában kitűzött célt elértük, küzdelmes mérkőzésen búcsúztunk a sorozattól egy NB I-es csapattal szemben.

Skaliczki László: – Küzdelmes mérkőzésen biztosan jutott tovább a csapat.

Továbbjutott: a Mezőkövesdi KC.


A Magyar Kupa 4. fordulójának sorsolását a Mezőkövesdi KC-n kívül a Füredi KSE, az Orosházi FKSE, a Nyíregyházi KC, a Komló Sport, a Csurgói KK, a Váci KSE és a Ceglédi KKSE várja. A következő kör továbbjutói már a négyes döntőbe jutásért játszanak, a legjobb négy között a kiemelésnek köszönhetően az MKB Veszprém és a Pick Szeged már ott van.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!