Sport

2015.09.01. 18:14

Szalai Vilmos Sopronban folytatja pályafutását

Mezőkövesd - A mezőkövesdiek középső védője év végéig a hűség városában szerepel majd.

Mezőkövesd - A mezőkövesdiek középső védője év végéig a hűség városában szerepel majd.

Ismeretes, hogy Szalai Vilmos kölcsönjátékosként egy évig a DVTK-ban szerepelt, majd megállapodásának letelte után visszatért a Mezőkövesd Zsóry FC-hez. A játékos azonban nem elégedett meg azzal, hogy – amennyiben beállítják – az NB II-ben focizzon, ezért a klubjától engedélyt kért ahhoz, hogy csapatot keressen magának. Ügye hetekig húzódott és az átigazolási szezon végéhez (augusztus 31-hez – a szerk.) közeledve megoldás után kiáltott.

Tóth László, a borsodiak szakmai igazgatója érdeklődésünkre hétfőn délután új információkkal szolgált Szalai Vilmos szereplésével kapcsolatban. Az egykor Újpesten nevelkedett magas termetű futballista – akinek a bátyja a Németországban játszó, sokszoros válogatott Szalai Ádám – a másodosztályú Soproni VSE-ben folytatja pályafutását, ott, ahol az elmúlt napokban gyakorolt. A két klub egyezsége értelmében Szalai december 31-ig kölcsönbe került az SVSE-hez.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!