Sport

2015.09.05. 18:40

Rövidpályás gyorskorcsolya ob - Liu Shaoang és Jászapáti vezet az első nap után

Budapest, 2015. szeptember 5., szombat (MTI) - A férfiaknál Liu Shaoang (MTK), a nőknél pedig Jászapáti Petra (Szegedi KE) áll az élen összetettben a rövidpályás gyorskorcsolyázók budapesti Gyakorló Jégcsarnokban zajló országos bajnokságának első, szombati napja után.

Budapest, 2015. szeptember 5., szombat (MTI) - A férfiaknál Liu Shaoang (MTK), a nőknél pedig Jászapáti Petra (Szegedi KE) áll az élen összetettben a rövidpályás gyorskorcsolyázók budapesti Gyakorló Jégcsarnokban zajló országos bajnokságának első, szombati napja után.A hazai szövetség (MOKSZ) beszámolója szerint Liu az 1500 méteres távon győzött, 500-on pedig második lett, így az összetettben testvérét, Liu Shaolin Sándort megelőzve áll az élen.

A nőknél Jászapáti a rövidebb távon nyert, 1500-on pedig másodikként ért célba, ezzel vezet az összetettben az 1500-on győztes, 500-on harmadik Heidum Bernadett előtt.

Az ob vasárnap egyéniben az 1000 méteres távval és mindkét nem szuperdöntőjével, valamint a váltóverseny fináléival zárul.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!