Helyi sport

2024.04.29. 17:29

A hasonló képességűek ikszre hozták a csatát

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 26. forduló

Debreceni EAC – Evolution Hungary-Cigánd SE 0–0
Debrecen, 150 néző. V.: Muhari (Dobos, Halmai).
DEAC: Ratku – Lénárt (Tomola, 77.), Korhut, Herczku, Tóth D., Szabó L., Sándor T. (Kónya, 65.), Papp G., Soltész, Jankelic (Lakatos, 53.), Toboy. Vezetőedző: Urbin Péter. Cigánd: Popovic – Tóth M., Juhász M. (Tóth G., 80.), Kovács N. (Horváth Z., 61.), Vass, Kelemen (Kardos, 87.), Fenyőfalvi, Motkó, Girdán (Erdei, 46.), Pap Zs., Honchar (Kőrizs, 61.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic. Jók: Herczku, Korhut, ill. senki.
Urbin Péter: – Hasonló képességű csapatok játszottak egymás ellen. A második félidő első húsz percében meg voltak azok a helyzeteink, amikből megnyerhettük volna a meccset. Azonban ezt sajnos nem tettük meg, így igazságos eredmény született.
Igor Bogdanovic: – Egy igazi taktikai csata volt a mai mérkőzés. Inkább a védekezésre voltak összpontosítva a dolgok, egy pár helyzet volt ide is, oda is. Úgy gondolom, egyik csapat se tudta megvalósítani a terveket, hogy győzni tudott volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!