Sport

2015.09.26. 13:27

ÓAM-Ózdi KC: A saját játékukra koncentrálnak

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B 3. fordulójában szombaton 16 órától hazai pályán lép pályára az ÓAM-Ózdi KC a Lajosmizse ellen.

Ózd - A férfi kézilabda NB I/B 3. fordulójában szombaton 16 órától hazai pályán lép pályára az ÓAM-Ózdi KC a Lajosmizse ellen.ÓAM-Ózdi KC – CYEB Mizse KC (szombat, 16.00)

Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője: – Át kell mentenünk a kecskeméti formát, akkor a Lajosmizse ellen nem lehetnek problémáink. Mindenképpen fontos az eredményes támadójáték, hiszen egy régen összeszokott, remek erőkből álló ellenféllel találkozunk szombaton. Jól ismerjük egymást, ezért túl sok meglepetésre nem számítok, nagy küzdelemre viszont annál inkább. Az eddigi eredmények is mutatták, hogy ebben a bajnokságban nincs könnyű mérkőzés, ugyanakkor hazai pályán csak és kizárólag a győzelem számítana jó eredménynek. Megnéztük, kielemeztük a játékukat, átlövőben kell eredményesebbnek lennünk ahhoz, hogy sikerrel vegyük ezt az akadályt. A Lajosmizse fegyvere a gyors szélsőjáték, amit mindenképpen hatástalanítani kell. Nekünk azonban elsősorban nem az ellenféllel, hanem a saját játékunkkal kell foglalkozni, és azt 60 percen keresztül ráerőltetni a tavalyi bajnokság negyedik helyezettjére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!