Sport

2015.09.04. 22:03

DVTK Jegesmedvék: Gyászos főpróba Bártfán

Bártfán zárta felkészülési mérkőzéseinek sorát a DVTK Jegesmedvék csapata, és a főpróba nagyon rosszul sikerült.

Bártfán zárta felkészülési mérkőzéseinek sorát a DVTK Jegesmedvék csapata, és a főpróba nagyon rosszul sikerült.Villámrajtot vett a hazai a csapat, hiszen már a 2. percben megszerezték a vezetést. Továbbra is a Bártfa maradt támadásban, ám ennek ellenére öt perc elteltével Dudas révén egyenlítettek a Jegesmedvék. Alig telt el egy perc, amikor a Bártfa újra betalált. A játék képe ezután sem változott, a Bártfa dominált. A 12. percben ismét a hazai szurkolók örülhettek, hiszen kedvenceik harmadszor is mattolták a miskolci kapust. Gyors, kemény játék folyt ezután a jégen – kiállítás nélkül –, de újabb gól már nem esett.

A második harmad első fele nagyon rosszul sikerült, hiszen a Macik három gólt kaptak. Mayer Péter vezetőedző a mérkőzés felénél kapust cserélt, Kiss helyett Adorján állt a háló elé. Egyoldalú játék folyt, a bártfaiak nagy fölényt alakítottak ki. A harmadik játékrészben némileg kiegyenlítettebb játékot láthattak a szurkolók, helyzetekkel mindkét oldalon, és a miskolci kapus is bemutatott pár szép védést. Két perccel a vége előtt még egy gólt kaptak a Macik.

A DVTK Jegesmedvék súlyos vereséget szenvedtek Bártfán, és a csapatot elkísérő, oda-vissza többszáz kilométert megtevő szurkolók rendkívül csalódottan távoztak a meccs után.

Jegyzőkönyv

HC 46 Bardejov - DVTK Jegesmedvék

7-1 (3-1, 3-0, 1-0)

Bártfai jégcsarnok 200 néző

DVTK Jegesmedvék: Kiss – Tóth, Dudas, Leppanen, Láda B., Dansereau, Gőz, Vojtkó, Popovics, Hajós, Ritó, Miskolczi, Booras, Cseter, Galanisz, Somogyi, Pavuk, Győrffy, Laczkó, Adorján(k). Edző: Mayer Péter.

HC 46 Bardejov: Sabol – Pichnacik, Takac, Gmitter, Cutt, Balaz, Valjent, Vsetecka, Mikolasek, Kalinac, Solomoncsak, Loydl, Ceselka, Vasko, Linet, Liptak, Polacek, Mojdis, Borecky, Simcak, Markus, Andreanik(k). Edző: Anton Tomko.

Miskolci gólszerző: Dudas


Mayer Péter: - Úgy tűnik még időben szaladtunk bele két olyan pofonba, ami komoly figyelmeztetés számunkra. Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy a múltból nem lehet megélni, ez egy új szezon, ahol minden egyes cserében keményen kell küzdeni. Mondtam a szezon elején, hogy ugyan a mi névsorunk impozáns, ám önmagában a nevek még nem nyernek mérkőzést. Most láttuk a „sötét oldalt”, és kiderült, hogy akkor leszünk jó csapat, ha edzésen és a mérkőzésen egyaránt kőkemény munkát teszünk bele.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!