Sport

2015.09.21. 09:48

Aranyérmet nyertek Béke Kornélék az Eb-n

A románia Bascovban rendezték meg a hét végén az ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságot, amelyen négy B.-A.-Z. megyei sportoló is részt vett.

A románia Bascovban rendezték meg a hét végén az ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságot, amelyen négy B.-A.-Z. megyei sportoló is részt vett. Az idősebbeknél, a férfi kenusoknál a Diósgyőri KKSC versenyzője, Viola Viktor – oldalán az újpesti Fekete Ádámmal – párosban a negyedik helyet szerezte meg 1000 méteren, míg az egység 500 méteren hetedikként zárta a finálét. Az ifjúságiaknál, K-1 500 méteren Mozgi Milán (Tokaj VSC) a 6. helyen érkezett a célba, míg ugyanebben a korosztályban, ugyanezen a távon, párosban Béke Kornél (Tiszaújvárosi KKSE) és Gecse Márton (MTK) a románokat és az olaszokat megelőzve nyert, vagyis aranyérmet vehettek át az eredményhirdetés alkalmával. Ifjúsági női C-2 200 méteren Bragato Giada (Tiszaújvárosi KKSE) Kisbán Zsófiával (Lágymányos) döntőzött, és a duó a negyedik helyen haladt át a célvonalon.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!