Sport

2015.09.23. 12:26

Aluinvent DVTK: Újabb amerikai kosaras érkezett

Miskolc - Teljessé vált az Aluinvent DVTK Miskolc női kosárlabda-csapatának kerete az amerikai hátvéd, D shara Strange érkezésével. Az új lány már ma bemutatkozhat a losonci nemzetközi tornán.

Miskolc - Teljessé vált az Aluinvent DVTK Miskolc női kosárlabda-csapatának kerete az amerikai hátvéd, D shara Strange érkezésével. Az új lány már ma bemutatkozhat a losonci nemzetközi tornán.

D shara Strange már középiskolás évei alatt megcsillantotta képességeit, mai napig ő vezeti iskolájának pontszerző, és lepattanószedő listáját. Le is csapott rá a University of Northern Colorado, ahol idén fejezte be egyetemi éveit, azaz az Aluinvent DVTK Miskolc lesz az első profi csapata.

Kétszer választották a Big Sky Konferencia legjobb védekező játékosának, az előző idényben 16,6 pontot, 3 gólpasszt, 3 labdalopást átlagolt, a mezőnyből 43 százalékos pontossággal célzott, nem véletlen, hogy másodmagával ő lett az egész konferencia legértékesebb játékosa.


Névjegy: D shara Strange

vezetéknév: Strange

keresztnév: D shara

születési idő: 1991. április 24.

állampolgárság: egyesült államokbeli

poszt: hátvéd


Losoncon az Aluinvent DVTK Miskolc

A bajnoki rajtot megelőzően utolsó felkészülési mérkőzéseit játssza az Aluinvent DVTK Miskolc csapata a szlovákiai Losoncon szerdán, csütörtökön és pénteken. Egyik ellenfél erősebb mint a másik, a Good Angels Košice évek óta stabil szereplője az Euroligának, az USK Praha pedig a jelenlegi címvédő.

Tanulmányi elfoglaltsága miatt nem tarthat a csapattal Sikora Emőke és Arad Zsófia, Czank Tímea pedig kisebb sérülését követően Fodor Csilla erőnléti edzővel Miskolcon végez rehabilitációs tréninget, viszont elutazott a csapattal D shara Strange.


Az Aluinvent DVTK utazó kerete

Bag Boglárka

Bartucz Daniella

Kalocsai Dorina

Bálint Réka

Brewer, Alyssia

Horti Dóra

Horváth Bernadett

Jovanović, Tina

Lihtarovics, Taccjana

Rasheed Rita

Strange, D shara

Szabó Petra

Szécsi Orsolya


A losonci torna programja:

2015. szeptember 23., szerda (Losonc, Szlovákia)

19:30 Good Angels Košice (szlovák) - Aluinvent DVTK Miskolc2015. szeptember 24., csütörtök (Losonc, Szlovákia)

19:30 USK Praha (cseh) - Aluinvent DVTK Miskolc2015. szeptember 25., péntek (Losonc, Szlovákia)

17:00 Piešťany Cajky (szlovák) - Aluinvent DVTK Miskolc

- Demkó Norbert, dvtk.eu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!