Sport

2015.08.08. 21:19

"Hétfőn csak olyan játékosok jöjjenek edzeni, akik a Diósgyőrben akarnak focizni"

"<em>Nem kell túlmagyarázni a dolgot, olyan hibákat követtünk el, amivel kivégeztük magunkat</em>" - kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az MTK elleni budapesti vereség után.

"Nem kell túlmagyarázni a dolgot, olyan hibákat követtünk el, amivel kivégeztük magunkat" - kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az MTK elleni budapesti vereség után.

László Csaba (MTK Budapest): – A szombathelyi döntetlen után rendbe kellett hozni a csapatot, és ahogy láttam, ez sikerült. Nagyszerű győzelmet arattunk, szép, időnként látványos játékkal. Kihasználtuk az adódó lehetőségeket, azt játszottuk, amit tudunk. Együtt érzek Balázzsal, kívánom a szimpatikus Diósgyőrnek, mielőbb kapja össze magát, és pozitív irányba induljon el. Bízom benne, hogy mi pedig innen folytatjuk, hasonló módon.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): – Nem kell túlmagyarázni a dolgot, olyan hibákat követtünk el, amivel kivégeztük magunkat. Az MTK a második gólja után felszabadultan játszott, mi begörcsöltünk, futottunk az eredmény után. Szünetben igyekeztem lelket verni a fiúkba, de mint látható volt, ez nem nagyon sikerült. Ez nem jellemző a Diósgyőrre. Nem szeretnék elhamarkodottan ítélni, vissza kell nézni a meghatározó első gólt, ami szerintem elképzelhető, hogy kapushiba volt, de nem bántom Antalt, mert a többiek sokkal többet hibáztak. Szerdán Magyar Kupa meccs következik, fel kell állnunk, mert ettől mi többet tudunk. Nem hiszem, hogy bárki azt gondolta, sétagalopp lesz az első öt forduló, hiszen az újonc mellett a tavalyi első négy helyezett az ellenfél. Az öltözőben bejelentettem, hétfőn csak olyan játékosok jöjjenek edzeni, akik a Diósgyőrben akarnak focizni. Szerintem talpra fogunk állni.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 4. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától Budapesten, az Illovszky stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!