Sport

2015.08.10. 11:14

MTK vs. DVTK - A lelátón sem maradtunk események nélkül

Miskolc - Az MTK Budapest - DVTK bajnoki második félidejében, 4-0 után a csalódottság miatt felhangzott a vendégszektorban a „Diósgyőr mezt nem érdemlitek” strófa, de ez nem tartott ki a meccs végéig, mert egyéb események elterelték erről a figyelmet.

Miskolc - Az MTK Budapest - DVTK bajnoki második félidejében, 4-0 után a csalódottság miatt felhangzott a vendégszektorban a „Diósgyőr mezt nem érdemlitek” strófa, de ez nem tartott ki a meccs végéig, mert egyéb események elterelték erről a figyelmet. Amikor egy rövid időre alább hagyott az ultrák hangja, ezzel kapcsolatban érkezett megjegyzés néhány sorral feljebbről, azt firtatván, hogy miért nem szurkolnak. Ebből keletkezett a non-verbalitás felé haladó konfliktus, amelyet a biztonságiak azzal előztek meg, hogy a felső soros drukkert kivezették a szektorból.



A meccs végén a vendég drukkereknek nem volt mit ünnepelniük, de a DVTK együttese megköszönte a biztatást, majd a csapatkapitány, Koman Vladimir, valamint Takács Tamás, Nemes Milán és Drazen Okuka ment közelebb, és beszélgetett pár percet a szurkolókkal. Úgy tudjuk, hogy ennek során elnézést kértek tőlük, illetve próbáltak magyarázatot adni a gyengébb produkciókra, valamint kérték tőlük, hogy ne forduljanak a csapat ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!