Sport

2015.08.07. 23:13

Egerszegi: Visszaszerezni a szurkolók bizalmát

Miskolc - "Ezzel a mentalitással úgy érzem, nagy esélyünk van a sikerre" - nyilatkozta Egerszegi Tamás az MTK - DVTK meccs előtt.

Miskolc - "Ezzel a mentalitással úgy érzem, nagy esélyünk van a sikerre" - nyilatkozta Egerszegi Tamás az MTK - DVTK meccs előtt.

Egerszegi Tamás: – A Ferencváros elleni mérkőzéshez képest a múlt héten mind védekezésben, mind támadásban előrébb léptünk. Agresszívebbek voltunk az elejétől kezdve, beszorítottuk a Videotont a saját térfelére. Sajnos aztán úgy alakult, ahogy, de előre kell tekintetünk, és meg kell tennünk azért mindent, hogy behúzzuk a következő meccset. Lényegében mindegy, hogy most melyik ellenfél következik, mert nagyon fontos a három pont és ezenkívül a szurkolók bizalmát is vissza akarjuk szerezni. Ezzel a mentalitással úgy érzem, nagy esélyünk van a sikerre.


[poll id="981"]


Miskolc - Szombaton 18 órától Budapesten, az Illovszky stadionban az MTK Budapest vendége lesz a Diósgyőri VTK. A mérkőzésről élőben tudósítunk. tovább »

Miskolc - "Azt hiszem, jól feltérképeztük a gyengeségeiket, azokat szeretnénk kihasználni" - nyilatkozta Nemes Milán az MTK - DVTK mérkőzés előtt. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!