Helyi közélet

2011.09.14. 12:18

Polgárőrök vetélkedtek Miskolcon

Miskolc - Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság felmenő rendszerű közlekedésbiztonsági vetélkedőt hirdetett meg ebben az évben is a polgárőrség tagjai részére, az Országos Polgárőr Szövetséggel kötött együttműködés alapján.

Miskolc - Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság felmenő rendszerű közlekedésbiztonsági vetélkedőt hirdetett meg ebben az évben is a polgárőrség tagjai részére, az Országos Polgárőr Szövetséggel kötött együttműködés alapján.A polgárőrség éves tevékenységében kiemelt feladatként kezeli a közúti balesetek megelőzését. Ezt a célkitűzést ez a verseny is tükrözi, hiszen a polgárőrök is tanúbizonyságot tesznek a közlekedési szabályok ismeretéről. A megmérettetés egyéni és csapat kategóriában KRESZ-elméleti, szakmai elméleti teszt és autós ügyességi feladatokból tevődik össze.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vetélkedőre szeptember 14-én 9 órától került sor (a gyakorlati versenyekre 10 órától) a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében, a megyei rendőr-főkapitányság kiképzőbázisán (Miskolc, Szentpéteri kapu).

- BOON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában