Sport

2015.08.01. 21:17

Bekő Balázs: "De ami a végén volt..."

"Nagyon nehéz mit mondani egy ilyen meccs után. Normál körülmények között, a rendes játékidőben megnyertük ezt a meccset, de nem adnak érte egy pontot sem" - kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Videoton elleni, 1-2-re elvesztett hazai bajnoki után.

"Nagyon nehéz mit mondani egy ilyen meccs után. Normál körülmények között, a rendes játékidőben megnyertük ezt a meccset, de nem adnak érte egy pontot sem" - kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Videoton elleni, 1-2-re elvesztett hazai bajnoki után.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): - Nagyon nehéz mit mondani egy ilyen meccs után. Normál körülmények között, a rendes játékidőben megnyertük ezt a meccset, de nem adnak érte egy pontot sem. Pályafutásom alatt nem éltem át hasonlót. Még a hatása alatt vagyok, nehéz megfogalmazni ezzel kapcsolatban bármit is. Szakmailag értékelve: nagyon jól kezdtünk, gólt is szereztünk, az történt a pályán, amit szerettünk volna. A második játékrészben emberelőnyben picit biztonságosabbá váltunk, a pályán belül érhető, hogy ez így történt. Nem kockáztattunk túl sokat, de megvoltak így is a lehetőségeink. A végét azt nem tudom megfejteni. Volt egy rossz döntés volt, ami futballban benne van. Nem hiszem, hogy ezzel lehetne, kellene tovább foglalkozni... Nem emlékszem hasonló esetre a múltamból. Semmi jel nem utalt arra, hogy gólt tud szerezni a Videoton, próbálkoztak, viszont az történt, amit mi szerettünk volna. De ami a végén volt...

Bernard Casoni (Videoton FC): - Érzelemdús mérkőzés volt, jó néhány nehéz meccs van mögöttünk, és tudtuk, hogy ha már az BL-ben is benne vagyunk, nehéz lesz a bajnokságban menetelni. Sajnos, a 11-es miatt hátrányba kerültünk az elején, nem néztem vissza, de picit szigorúnak tartom. Utána nehéz volt felvenni a meccs ritmusát, ezt valamennyire a félidőben lehetett korrigálni. Aztán jó szándékkal, jó elképzeléssel tudtuk kezdeni a második félidőt. Majd volt a második játékrész elején egy kiállítás, amit szigorúnak éreztem, de ezt követően mi voltunk a kezdeményezőbbek, az emberhátrány ellenére. Aztán Pajovicnak volt egy nagy védése ez meccsben tartott minket. Ami utána történt, abban minden érdem a játékosoké, mert túlléptek az összes nehézségen. Ami nagyon tettszett, az az volt, hogy az egyenlítés után meg akartuk szerezni a győztes gólt, ez minden elmond a hozzáállásról, gratulálok a játékosoknak.​



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 3. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton FC együttesét fogadta Miskolcon szombaton 18 órától az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!